Skip to main content

Rezervirajte termin za svetovanje

Ste v dilemeni katero drevo zasaditi? Niste prepričani ali bo določena rastlinska vrsta uspevala v vašem okolju in podnebje? Ne veste kakšno zemljo potrebuje določena rastlina? Ste naleteli na različne informacije glede končne višine drevesa, ki ga bi želeli posaditi? Potrebujete celostno pomoč pri načrtovanju vaše okolice?

Rezervirajte si brezplačen termin pri enemu izmed naših hortikulturnem svetovalcu na sedežu našega podjetja na naslovu Kajuhova ulica 35, Ljubljana BTC, ki vam bo z veseljem pomagal z nasvetu do vaše idealne zunanje zasaditve.

V kolikor bi želeli svetovanje na lokaciji, ki jo ozelenjujete lahko opravimo slednjo tudi na vaši lokaciji. Posvet ponavadi traja 1h in vsebuje ogled terena, lege, strukture tal in ostalih pogojev, ki determinirajo primeren izbor rastlin. Na ogledu vam predstavimo naš predlog glede izbora primernih rastlin ali dekorativnih korit. 

Strošek ogleda in svetovanja znaša 70eur plus strošek kilometrine (0,26eur/km) od našega sedeža na naslovu Kajuhova ulica 35, Ljubljana. Znesek plačila služi kot kavcija in se ob kasnejšem nakupu rastlin ali loncev odšteje od vrednosti nakupa.

Hit enter to search or ESC to close